Annonsere på Fashionstreet.no

Fashionstreeet.no har som målsetning å være Norges største mote varehus på nett. Fashionstreet.no har nærmere 100 000 produkter tilgjengelig til enhver tid.

Gjennom Fashionstreet.no treffer du en attraktiv og kjøpesterk målgruppe over hele landet, alderen 18–40 år, som handler på nett. Det unike med våre brukere er at de er i modus for å handle eller planlegger å handle i den nærmeste fremtid. Fashionstreet.no er en effektiv plass for en nettbutikk å kommunisere med sin målgruppe.

Målgruppen

Vår målgruppe er i hovedsak kvinner i alderen 18–40 år, og de bor over hele landet. Våre brukere har en høy kjøpefrekvens, bruker nettet mye og handler ofte på internett.

Flere muligheter for tilstedeværelse

På Fashionstreet.no kan du eksponere din butikk og dine produkter mot vår målgruppe på flere måter. Du kan presentere produktene dine i vårt varehus, via bannerannonsering, samarbeidspartner eller via annen kapanjeannonsering. Fleksibilitet er vårt nøkkelord.

Annonseformater

Fashionstreet.no tilbyr tradisjonell display annonsering, spesifikke partner løsninger, annonser i våre magasiner, samannonsering i våre medier, nyhetsbrev, mobilannonsering, klubbkonsepter, konkurranser og produktvisninger med mer.

Kontakt oss for mer informasjon om annonsemuligheter og partnerskap.